Fyrtårnet Fisker er Danmarks højeste fodboldspiller

Ikke mange fodboldspillere er over to meter høje. Skive IK har fået en på holdet - nemlig 21-årige Frederik Fisker på to meter og tre centimeter.

Der er næsten 30 centimers forskel på Skive IKs højeste og laveste fodboldspiller. 

Den laveste er 176,5 centimeter, mens den højeste er 203. Sidstnævnte er lige nu den højeste fodboldspiller i Superligaen og 1. Division.

quotePå min position i midterforsvaret så er det dejligt med en god højde.

Frederik Fisker

- Der er fordele ved at være både en stor og en lille spiller, men på min position i midterforsvaret så er det dejligt med en god højde, siger Frederik Fisker.

Ud over at være den højeste er han også den nyeste mand i den blå-gule Skive-trøje. 

Den 21-årige forsvarsspiller har fået sin fodboldopvækst hos lokalrivalerne Viborg FF. Som helt ung rejste han til England, hvor hans kontrakt med kontrakt med Sheffield Wednesday udløb i foråret, og efter nogle måneder som klubløs endte han i Skive

- Jeg kan forhåbentlig bidrage med nogle clean sheets og hjælpe med, at der bliver lukket lidt bedre af bag til, siger han.

Frederik Fisker har kun spillet for Skive i et par uger. I morgen kan han få hjemmebanedebut mod Hvidovre.
Frederik Fisker har kun spillet for Skive i et par uger. I morgen kan han få hjemmebanedebut mod Hvidovre.
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

Godt han er på mit hold

Ingen danske landsholdsspillere er over to meter, og i snit måler spillerne i Superligaen cirka 184 centimeter, hvilket gør dem de højeste i 31 europæiske ligaer.

I 1. Division finder mand altså Frederik Fisker i Skive, som er et stykke over. Her glæder holdkammeraterne sig over, at fyrtårnet er på deres hold.

- Jeg er glad for, at han heldigvis er kommet på mit hold, så jeg ikke skal døje med at spille over for ham. Men jeg kunne forestille mig, at der var mange angribere, der har mareridt over at skulle spille over for en kleppert som Fisker, siger holdkammeraten Frederik Mortensen.

Frederik Fisker er med på holdkortet i morgen, hvor Skive får besøg af Hvidovre, og det kan altså blive hans hjemmebanedebut.

Han har kontrakt med Skive IK til nytår.

Mød den høje fodboldspiller her i indslaget.