Fur øl kåret som den bedste

En øl fra Fur Bryghus er kåret som den bedste på Nordeuropas største fødevaremesse i Herning. Også Arla-mejeriet i Holstebro fik priser.

Mens brygmesteren på Fur kan bryste sig af, at han laver den bedste øl, så kan Arla i Holstebro sole sig i blandt andet at lave Danmarks bedste smør. Thiese Mejeri fik blandt andet guld for en Thybo-ost. Og robot-producenten Bila på Mors, har lavet den mest innovative maskine til pølsepakning.

Prins overrakte priser

Priserne er i dag uddelt på Food Contest udstillingen i Herning. Prins Joachim stod for prisoverrækkelserne på messen, hvor fødevareproducenter har konkurreret i en lang række af kategorier. 

Se her et interview med Prins Joachim, som var meget begejstret for alt det han så på messen:

Prins Joachim paa messe

Ud over DM titlen i smør, så fik Holstebro-mejeriet også en internati onal pris for sit smør.Bila blev honoreret med FoodTech Innovation prisen, og mere præcist fik de hæderen for et anlæg, der kan håndtere mini pepperoni.

Stolt brygmester

Det var første gang, at øllene var med i konkurrencen og brygmester Flemming Asmussen er stolt over udmærkelsen til øllen Volcano Classic, som løb med sejren efter en blindtest.

- Det er da et stort fagligt skulderklap, og det er rigtig rart, at andre også kan lide det, man går og brygger sammen, siger han.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Erhverv.