Friland flytter fra Skive

Danish Crown flytter Friland hovedkontoret til Randers. Det sker for at spare på omkostningerne.

Det er Skive som indtil nu har huset hovedkontoret for Friland divisionen under Danish Crown, men nu får presset på indtjeningen Danish Crown til at flytte alle aktiviteter til moderselskabets hovedkontor i Randers.

- Indtjeningen er presset, og selvom vi fortsat oplever vækst, er der også markeder, hvor det er gået tilbage. Samtidig er vores leverandører inde i en meget vanskelig periode, og der er behov for, at vi gør, hvad vi kan for at sikre dem de højest mulige priser for deres produkter, siger Karsten Deibjerg Kristensen, adm. direktør i Friland i en pressemeddelelse.

Der arbejder i øjeblikket 24 ansatte på Friland i Skive. Flytningen betyder, at der nedlægges ti stillinger. Tre af dem er en decideret nedlæggelse af jobfunktionen. Resten forventer Karsten Deibjerg Kristensen kan findes via frivillige fratrædelser.

- Der bliver muligheder for omkring 15 personer i Randers, og vi er nu gået igang med at afklare, hvem der kan være interesseret i det. Vi forventer at flytte hovedkontoret først på sommeren, siger Karsten Deibjerg Kristensen til TV/MidtVest.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.