Fræk tyv på spil to steder: Stjal kostbare lamper fra vinduet

En cirka 30-årig mand blev set løbe fra det ene indbrud. Der blev også set en grå Audi på stedet.

Der er flere måder at gå indbrud på.

En eller flere gerningsmænd har de seneste dage demonstreret en noget usædvanlig og fræk metode i Skive Kommune.

I begge tilfælde blev et vindue brudt op, hvorefter tyven stak en hånd ind og stjal kostbare lamper, der stod i vindueskarmene.

- Vi formoder, at der er tale om samme gerningsmand ved begge indbrud, konstaterer Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Det seneste indbrud skete natten til tirsdag på Viborgvej i Dommerby. Klokken 04.03 vågnede beboeren ved, at et vindue ud mod vejen blev brudt op. 

Tyven forvandt med en lampe til en værdi af 7850 kroner, og beboeren nåede at se ryggen af en mand, der løb fra stedet i vestlig retning.

Tidligere var den også gal på Vesterled i Skive, hvor lampetyven slog mellem søndag klokken 23.30 og mandag klokken 06.30.

- Vi har et godt signalement af gerningsmanden fra Dommerby og er meget interesseret i at høre fra nogen, der kender noget til sagen eller eventuelt skulle få tilbudt en billig lampe, siger Niels Bach. 

Ud over den løbende mand blev der i Dommerby også set en grå Audi, måske model A6 eller A3. 

- Bilen forsvandt i modsat retning af manden, der løb fra stedet, men vi tror, at den har noget med sagen at gøre. Og hvis ikke må føreren i hvert fald have set gerningsmanden, siger Niels Bach.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Signalement