Forvirring på Skive Trav: Skal løbene i morgen aflyses?

Banechefen forsøger at få et klart svar på, om tirsdagens løbsdag skal aflyses eller gennemføres som planlagt.

Tirsdag eftermiddag er der løbsdag på Skive Trav.

Det står der i hvert fald i banens løbskalender, men i øjeblikket er der ingen, der aner, om løbene bliver gennemført eller aflyst. 

- Det er en meget svær situation. Vi vil meget gerne holde vores løbsdag, men det skal selvfølgelig være sundhedsmæssigt forsvarligt og ske med myndighedernes velsignelse, siger Skive Travs banechef Steen B. Nielsen.

Efter syv ugers nedlukning på grund af coronakrisen kom der i slutningen af april atter gang i travsporten - dog uden tilskuere og med flere restriktioner i staldområderne.

Skive Trav nåede at afvikle en enkelt løbsdag uden tilskuere, men for et par dage siden blev løbsdagene i Odense og Charlottenlund aflyst efter påbud fra politiet. Den præcise grund til aflysningerne synes uklar, men der blev blandt andet henvist til forsamlingsforbuddet.

Mandag eftermiddag er der trav i Aalborg, og her vil arrangementet blive gennemført. Men i Skive venter man altså stadig på en klar melding. Banechef Steen B. Nielsen oplyser, at han har kontaktet Midt- og Vestjyllands Politi for at få en afklaring.

- Det er svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert. De aktive tripper for at få et klart svar. Mange af de tilmeldte kommer jo langvejs fra, siger han.

TV MIDTVEST forsøger at få en kommentar til sagen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Der er i alt planlagt otte løb på Skive Trav tirsdag - se programmet her.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.