Forlænger med Liverpool FC: Rift om indkasttræner fra Skive

Thomas Grønnemark fra Skive har netop skrevet under på en ny aftale med Premier League-mestrene.

Thomas Grønnemark er klar til endnu en sæson i Liverpool. Foto: Anders Meyer, TV MIDTVEST

Siden 2018 har Thomas Grønnemark fra Skive haft et noget usædvanligt job for en dansker bosat i Midt- og Vestjylland.

Skibonitten har specialiseret sig som indkasttræner, og de seneste to år har han lært fra sig til spillerne i Premier League-klubben Liverpool FC.

Læs også Har verdens længste indkast – nu skal Thomas fra Skive være træner i Liverpool

Og det går efter alt at dømme rigtig godt. Den engelske klub har netop forlænget kontrakten med danskeren endnu en gang.

- Det, der venter for mig nu, er, at jeg skal træne Liverpool FC i næste sæson også. Det er min tredje, fortæller Thomas Grønnemark, der har vundet Champions League, verdensmesterskabet for klubhold og Premier League med Liverpool. 

- Lige siden jeg startede som indkasttræner i 2004 har jeg drømt om at træne et hold i Premier League. At det så skulle blive Liverpool, og at vi skulle vinde alt det her, er helt sindssygt. Ikke en gang i mine vildeste drømme kunne jeg have forestillet mig, at det ville gå på den her måde, så jeg nyder det. 

Bud efter evnerne

Og nu tyder noget på, at Thomas Grønnemark, der er blevet boende i Skive, selvom arbejdspladsen ligger i England, får endnu mere travlt.

For flere andre klubber står også i kø for at få fingrene i den professionelle indkasttræner fra Danmark, der ikke er begrænset til kun at være hos Liverpool FC.

Læs også Fik opkald fra fodboldikon: - Det er Jürgen

- Der er også en masse andre henvendelser fra andre klubber. Både Premier League-klubber, men også henvendelser fra hele verden, der ønsker at gøre brug af den viden, jeg har. Så det glæder jeg mig helt vildt meget til. 

Selvom Thomas Grønnemark er fri til at træne de klubber, han ønsker, vil han ikke træne Liverpool FCs tætteste konkurrenter i toppen af Premier League, så længe han er hos de røde fra Beatles-byen.

I denne sæson har Liverpool FC ifølge indkasttræneren scoret 14 mål efter indkast-situationer over hele banen. I indslaget herunder kan du se mere til Thomas Grønnemark.

02:00

Thomas Grønnemark fra Skive har netop skrevet under på en ny aftale med Liverpool FC.

Luk video