Fodboldkamp endte i kaos

Vrede fans gik amok på kontrollører og politi efter Skive i går vandt 2-0 over Viborg.

At Skive vandt 2-0 over Viborg i første division i går , var for meget for 30-40 Viborg fans. De begyndte at lave ballade og en af dem tog blandt andet halsgreb på en kontrollør.

- Vi rykkede ud med flere patruljevogne og oplevede, at der blev smidt fyrværkeri både mod os og kontrollørerne, fortæller Henrik Høgh Poulsen, vicepolitikommissær ved lokalpolitiet i Skive.

Først da politiet truede med at anvende peberspray lykkedes det at få hold på situationen. Herefter kunne politiet gelejde tropperne hen til banegården, hvor flere politifolk for en sikkerheds skyld tog med toget til Viborg, hvor fansene stod af.

Kampe mellem Viborg og Skives vurderes anderledes i fremtiden

- Vi havde vurderet kampen til at være en lavrisikokamp, men det var altså forkert vurderet, erkender Henrik Høgh Poulsen. I fremtiden vil politiet overveje, om kampe mellem Skive og Viborg skal vurderes anderledes.

Tre personer er registreret i forbindelse med urolighederne. En for hærværk mod en bande, som han nu skal erstatte. Alle tre personer er mellem 19 og 24 år. Ingen blev anholdt.

Ovenstående billede er fra arkivet.

 

 

Frustrerede Viborg-fans begik hærværk og angreb kontrollør efter fodbold-nederlag i Skive.

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.