Flere henvendelser om Emilie: Politiet gennemgår video

Politiet har fået flere tip i sagen om forsvunden pige, der måske er set i Skive.

Politiet har offentliggjort dette billede af den forsvundne Emilie.
Politiet har offentliggjort dette billede af den forsvundne Emilie.

Flere uafhængige henvendelser fra offentligheden får nu Midt- og Vestjyllands Politi til at fortsætte arbejdet med at lede efter den forsvundne Emilie Meng fra Korsør.

Politiet har blandt andet sikret sig nogle overvågningsbilleder, der nu skal gennemgås nærmere.

Søndag aften så en borger en ung pige, der trak med en cykel på Havnevej i Skive. Pigen lignede den forsvundne Emilie så meget, at borgeren tog et billede af hende, og det fik politiet til at lave en eftersøgning med hunde i området. 

Eftersøgningen gav intet resultat, men andre borgere har uafhængigt at hinanden ringet til politiet, fordi de mener at have set den 18-årige pige. Hun skulle blandt andet være set i området ved Krabbesholm. 

- Vi har derfor talt med Arriva og fået dem til at sikre noget overvågning fra banegården, som vi nu skal have kigget nærmere på, oplyser vagtchef Jens Claumarch.

Efter at sagen fra Skive er blevet omtalt, har ordensmagten fået flere henvendelser. Den forsvundne pige skulle både være set på McDonalds i Herning og Skive - og så var der også en borger, der fortalte om en person, der overnattede i et telt et offentligt sted. Det viste sig dog at være en tysk turist.

Det er nu op til lokalpolitiet i Skive at arbejde videre henvendelserne og videomaterialet - i samarbejdet med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Emilie Meng blev sidst set den 10. juli, da hun forlod banegården i Korsør.