Fire containerbrande i Skive inden for halvanden time

Politiet regner med, at brandene er påsatte og hører gerne fra eventuelle vidner.

Brandvæsenet i Skive har haft nok at se til torsdag eftermiddag.

Fire steder opstod der i løbet af kort tid brande i affaldscontainere, og i alle tilfælde måtte både brandvæsenet og politiet rykke ud.

Den første melding kom klokken 13.51. Her var der to forskellige brande på Jeppe Aakjærs Vej 4. Klokken 14.15 kom den næste melding - denne gang fra Østerbro 7. Den sidste brand opstod omkring Thinggade 20. Meldingen herfra kom klokken 15.07.

Alle brandene er containerbrande, hvor affaldsbeholderne er totalt udbrændt, men uden at der er sket større bygningsskader.

- Det her er ikke sådan en dag, vi ønsker os. Jeg synes, det er frygteligt med så mange brande på én dag. Gudskelov har vi været fremme i god tid, så der ikke er sket mere, siger indsatsleder Jan Christensen fra Nordvestjyllands Brandvæsen.

Den tredje brand i Skive var her på Thinggade.
Den tredje brand i Skive var her på Thinggade.
Foto: Presse-fotos.dk

Der har været flere småbrande i Skive i løbet af de seneste dage, og fra politiets side regner man stærkt med, at brandene er påsat.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har haft flere brande i Skive, og nu tænker vi da på, hvorfor det brænder så mange steder uden en klarlagt brandårsag. Lige nu retter vi mistanken mod, at brandene kan være påsatte, siger vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet vil gerne høre fra folk, der kan hjælpe med efterforskningen.

- Hvis der er nogen, som har set noget, eller som ligger inde med videooptagelser af brandene, så vil vi meget gerne høre om det, siger Ole Vanghøj.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Både politi og brandvæsen var til stede ved alle brandene.
Både politi og brandvæsen var til stede ved alle brandene.
Foto: Presse-fotos.dk