Fem mænd anholdt for tyveri

Politiet ransagede onsdag aften en lejlighed i Skive midtby, og fandt tyvekoster fra et butikstyveri tidligere på ugen. Fem mænd er anholdt i sagen.

Politiet fik onsdag aften fingre i både tyvekoster og de formodede tyve til et indbrud i Skive. Betjentene opsøgte en lokal mand på hans adresse i Skive midtby, fordi de havde mistanke om, at han stod bag et tyveri natten til onsdag i tøjbutikken Mou & Co. på Frederiksberggade i Skive.
I mandens lejlighed sad i alt fem mænd i alderen 24-32 år, og de var omgivet af en masse tøj, som politiet regner med stammer fra tøj-tyveriet.
Politiet formoder, at alle fem mænd har været en del af tyveriet, og derfor er de alle blevet anholdt.

- Når der sidder fem mænd i en lejlighed, omgivet af tyvekoster, der med al sandsynlighed stammer fra et tyveri tidligere på ugen, så er det klart, at vi som udgangspunkt kobler dem alle sammen sammen med tyveriet i Skive natten til onsdag, siger Anders Olesen, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.

Tre gerningsmænd fanget på overvågningsbilleder
Tyveriet i tøjbutikken Mou & Co. skete klokken 3 natten til onsdag. På butikkens overvågningsbilleder er tre tyve blevet fanget af et kamera, og her ses det tydeligt, hvordan de kommer ind i butikken, ved at bryde fordøren op, hvorefter de forsyner sig med store mængder tøj af en ukendt værdi. Indehaveren af butikken i Skive vurderer dog, at der blev stjålet tøj for omkring 80.000 kroner.
Mændende stak af i en stjålet, bordeaux Opel Astra.

De fem mænd sidder varetægtsfængslet i Holstebro, og senere torsdag bliver det afgjort, om de skal fremstilles i grundlovsforhør, eller om de bliver løsladt.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.