FCM-talenter til Skive

Mikkel Frankoch og Razak Adebayo Odeyemi fortsætter karrieren i 1. divisionsklubben Skive IK.

20-årige Razak Adebayo Odeyemi skifter Ikast ud med Skive, efter han er blevet udlejet til 1. divisionsklubben resten af sæsonen.

Og det er en målfarlig herre, der skifter FC Midtjyllands sorte trøje med Skives gule. Razak blev nemlig for to sæsoner siden topscorer i U19 Ligaen, da han imponerede med 18 scoringer i sæsonen.

- Razak har vist, at han ved, hvor målet står. Han er dygtig til at søge ind i boksen og finde de muligheder, der gør, at han kan komme til afslutning. For at han kan fortsætte sin udvikling, har han har brug for spilletid, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige med Skive om en lejeaftale, der løber for hele sæsonen, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Den lynhurtige angriber, der kom til FC Midtjyllands akademi fra det nigerianske fodboldakademi FC Ebedei, står noteret for flere kampe for FC Midtjylland i Reserveligaen, men han har fortsat sin officielle debut til gode for ulvene.

To FCM-talenter til Skive

I går blev et andet ulve-talent lejet ud til Skive. Det 19-årige midtbanetalent,  Mikkel Frankoch, skifter nemlig til Skive IK i 1. division, der i sidste sæson imponerede som oprykkere og sluttede som nummer otte i rækken.

En god mulighed for midtbanespilleren, vurderer akademichef i FC Midtjylland Flemming Broe.

- Mikkel får chancen i den næstebedste række, og det er godt for ham. Han har haft fire gode år på Akademiet, hvor han har været med til at hjemføre danske mesterskaber og internationale titler. Nu får han chancen for at vise sig frem i Skive og samtidig mulighed for at blive boende i miljøet, så vi kan følge ham tæt, siger Flemming Broe.

Selv ser Mikkel Frankoch da også frem til at prøve kræfter med seniorfodbold i 1. divisionsklubben, hvor flere tidligere FCM-spillere har været på succesrige lejeophold.

- Målet er, at jeg først og fremmest skal kæmpe mig til fast spilletid i Skive i 1. division. Jeg håber, at jeg kan udvikle mig så meget, at jeg kan tage et skridt op igen, siger Mikkel Frankoch.

Skive IK åbner 1. division på hjemmebane den 26. juli mod Vendsyssel.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.