Fandt stjålet bil med ild i

Mulig forbindelse mellem indbrud og biltyveri i Skive. Politiet efterlyser oplysninger.

Et indbrud hos virksomheden AO i Skive kl. 19.13 mandag aften, hænger muligvis sammen med et biltyveri fra Nykøbing. Det mener Midtogvestjyllands Politi i Skive.

Kort efter indbruddet på Viborgvej i Skive, hvor der umiddelbart ikke blev stjålet noget, fandt politiet en brugsstjålet bil med ild i på Marius Jensens vej i Skive. Bilen holdt ved et andet firma. Bilen, en sølvfarvet Toyota Carina har registreringsnummer RU 50 578 og hører hjemme i Nykøbing.

Politiet står på bar bund i sagen og vil gerne have oplysninger på telefon 114.

Standset med våben efter husspektakler

En 34-årig mand fra Rødding er sigtet for overtrædelse af våbenloven, efter et voldsomt husspektakel i går aftes. Kl 20.40 fik politiet meldingen om husspektakler i Rødding. På vej derud får patruljen melding om, at den mandlige del af spektaklerne er meget truende, men er kørt fra stedet. En halv time efter træffer patruljen manden og visiterer ham. Og det giver gevinst. Den 34-årige er både i besiddelse af en køkkenkniv, en dolk, en peberspray og to foldeknive. Dermed overtræder han våbenloven. Manden slap for at blive anholdt i går, da han var faldet så meget ned, at politiet vurderede han ikke var til fare for nogen. Hans knive og peberspray blev dog beslaglagt.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.