Fandt Coldplay-date via Facebook

Med en ekstra billet til Coldplay-koncerten i aften fandt Anja Lindberg Jensen en date via de sociale medier.

HJÆLP... !!! Hvem skal være min date til Coldplay i morgen i parken???

Sådan startede Anja Lindberg Jensen sit opslag på Facebook. For hvad gør man, når man er single og har en ekstra billet til Coldplay-koncerten i Parken i København?

Anja Lindberg Jensen fra Skive valgte at slå det op på sin Facebook i håbet om at finde en date. En mission der lykkedes.

 - Nu stod jeg med to billetter, og så i stedet for at sælge dem ville jeg bruge dem på en sjov og anderledes måde, fortæller Anja Lindberg Jensen, der er på vej i tog til København for at mødes med sin date.

Og der var nok at vælge imellem, da opslaget hurtigt spredte sig.

- Jeg havde slet ikke regnet med så mange henvendelser, så jeg skrev også til et par radiostationer, men der er kommet omkring 100, siden jeg lavede opslaget, siger Anja Lindberg Jensen og fortsætter:

- Ham, jeg skal ud med, hedder Peter. Han er 37 år, har ingen børn og virker sød og rar. Jeg har ikke helt styr på, hvad han laver, muligvis arbejder han på en boreplatform.

Hun valgte først klokken kvart i 12 tirsdag aften. De skal mødes et sted i København, hvor Peter har inviteret hende ud at spise inden koncerten.

Anja Lindberg Jensen stillede følgende fem spørgsmål til de interesserede:

1. Hvorfor skal jeg vælge dig?
2. Yndlingsnummer med Coldplay?
3. Hvor ser du dig selv om to år?
4. Hvad er den fedeste oplevelse, du har i ryggen (Stor som lille)?
5. Hvad kan gøre dig rigtig glad?

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Kultur.