Erfaren sportsdirektør til coloQuick

Efter seks års fravær vender Christian Andersen tilbage til cykelsporten.

Det professionelle cykelhold fra Skive, Team coloQuick, har ansat en ny sportsdirektør - og der er tale om en erfaren en af slagsen.

Valget faldt på Christian Andersen, der har et stort kendskab til cykelsporten efter at have arbejdet hos Team CSC, Team Barloworld og Team Designa Køkken.

Senest har han været direktør i fodboldklubben Skive IK, men nu vender han altså tilbage til cykelsporten efter seks år fravær.

- Det bliver rigtigt sjovt at komme i gang igen. Det er jo en spændende udfordring, der ligger foran os. Vi kender ikke helt holdsammensætningen endnu, men vi er i gang med en spændende proces i forhold til ryttere og resten af holdets opsætning. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi får et hold med masser af potentiale. Det bliver spændende at være med til at udvikle de nye talenter, siger Christian Andersen i en pressemeddelelse.

Han afløser Ricky Enø Jørgensen, der er blevet sportschef hos Team Trefor - Blue Water. Og coloQuicks holdejer Brian Pedersen glæder sig til samarbejdet.

- Vi forhørte os jo lidt omkring, da vi skulle finde en ny sportsdirektør, og alle pegede på Christian Andersen. Dem vi snakkede med fortalte, at han måske er Danmarks bedste sportsdirektør. Han kommer fra Skive-egnen, så vi skulle egentlig bare kigge lige uden for døren for at finde den rigtige mand, siger han.

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.