Ejer af spøgelsesskib: Det har ført til stress og depression

Skibet blev købt i maj, men det er siden gået hen og blevet lidt af et mareridt for ejerne

I over fire måneder har et forladt og forfaldent skib ligget i Skive Fjord, uden at Kystdirektoratet har kunnet finde frem til, hvem der ejede det.

quoteDer har kun været problemer forbundet med det.

Ejer af skibet på Skive Fjord.

TV MIDTVEST har i dag været i kontakt med ejerne, som er et par fra Salling-området. De fortæller os, at skibet har medført stress og depression, og det er derfor, parret nu har besluttet sig for at forære det væk.

- Vi købte skibet for at sætte den i stand for at sejle næste sommer. Der kendte vi ikke til alle de problemer, der fulgte med, allerede inden vi købte det. Der har kun været problemer forbundet med det, skriver en af ejerne til TV MIDTVEST.

Parret, der ikke ønsker at få sine navne frem i medierne, købte skibet i maj i år og betalte 10.000 kroner for det. Problemet var, at der ikke fulgte nogen bådplads med til skibet. Parret mener ikke selv, at den tidligere ejer har oplyst dem om det, og nu har de ikke råd til at få den fjernet.

Skibet ligger derfor stadigvæk i fjorden, og det bærer samtidigt tydeligt præg af, at det har ligget urørt i måneder. Synet af det hvileløse skib, der flyder rundt på fjorden, er ikke noget, der begejstrer de lokale.

- Det splitter vores dejlige natur ad, så det skal bare væk hurtigst muligt, siger Vagn Jensen, der bor i nærområdet til det forladte skib på Skive Fjord.

Parret fra Salling håber derfor på, at de kan finde en ny ejer, som kan overtage skibet. De har planer om at lave opslag på Facebook og Gul & Gratis.