Cykelløb i Skive blev vundet af Skive-rytter

Skive lagde i dag veje til endags-cykelløbet ’Rent Liv Løbet’, hvor vinderen blev Rasmus Bøgh Wallin fra det lokale hold, ColoQuick.

Rasmus Bøgh Wallin fra Skive-holdet ColoQuick kom i dag først over målstregen på hjemmebane.

Skive lagde i dag veje til ’Rent Liv Løbet’, der er et endags-cykelløb på Europatouren, Løbet havde 29 hold med hver seks ryttere til start, og rytterne begyndte og sluttede i Skive - og kørte en distance på i alt 180 kilometer.

Ruten førte rytterne Salling rundt og ud at klatre 900 meter i højden, før de rundede af i Skive midtby.

Det blev til en hjemmebanesejr, da Rasmus Bøgh Wallin fra Skive-holdet ColoQuick kom først over stregen.

- Det er super fedt, og det var virkelig en holdpræstation i dag. Og det gør bare sejren endnu større, lød det efter løbet fra dagens glade vinder.