Christinas mishandler fik sin dom: - Nu kan jeg komme videre med mit liv

Christina Egebjerg Jensen, der i halvandet år blev mishandlet af sin eks-kæreste, ser frem til at komme videre med sit liv og deres fælles søn.

I halvandet år blev Christina Egebjerg Jensen mishandlet og holdt som fange under slave-lignende forhold af sin eks-kæreste i en lejlighed i Højslev Kirkeby øst for Skive.

quoteJeg ser tilbage på det som et rent helvede.

Christina Egebjerg Jensen

I lejligheden blev hun periodevis nægtet mad og drikke, og nogle gange gik det så vidt, at hun blev voldtaget og fik trusler på livet.

Men fredag fik sagen et endeligt punktum. I Vestre Landsret blev den 29-årige eks-kæreste idømt otte års fængsel for mishandlingen og indespærrelsen af Christina Egebjerg Jensen, og det er noget hun har ventet længe på.

- Det har ikke været særlig rart. Jeg føler jo lidt, at mit liv har været på standby, og at jeg ikke har kunnet komme videre med mit, men jeg er rigtig glad for, at det er overstået nu.

For Christina Egebjerg Jensen har sagen fyldt næsten hele hendes liv, og hun har ikke kunnet lægge sagen væk før, at hendes eks-kæreste kom bag træmmer.

- Det har fyldt 99 procent af mit liv, og  jeg har haft det rigtig skidt i perioder. Jeg har ikke kunnet lade sagen være, og derfor ville jeg også ind og se dommen i dag. Jeg ville se ham i ansigtet lige så snart, at han fik sin dom. Jeg ville se ærgrelsen i hans ansigt, lige da han modtog dommen, siger den 24-årige kvinde.

Kigger fremad

For Christina Egebjerg Jensen er der løftet en masse vægt af hendes skuldre. Nu ser hun fremad og har fokus på at få et godt liv.

- Jeg synes egentlig, at otte år var for lidt, men jeg er tilfreds. Nu kan jeg komme videre med mit liv, og jeg kan blive gladere sammen med vores søn, som det kun er mig, der ser. Så det har været en god dag i dag.

Christina Egebjerg Jensen har i flere medier valgt at stå frem og fortælle sin historie. Hun vil gerne ud med budskabet om, at man skal kende sin partner rigtig godt, inden man bliver kærester.

- Det, som jeg har været udsat for, ønsker jeg ikke for min værste fjende overhovedet. Jeg ser tilbage på det som et rent helvede, siger den 24-årige kvinde.

Udover den 29-årige ekskæreste så er fire andre personer også blevet dømt for delvis medvirken og for ikke at gribe ind.

 

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.