Byggefirma fra Skive vil vokse i Aarhus

Et byggefirma med base i Skive ser stort potentiale i at udvide med en afdeling i Aarhus.

skivefirma.jpg

Det Skive-baserede Byggefirmaet Knudsgaard A/S, ser store muligheder i at udvide selskabet, så de også kan byde sig til i kampen om arbejde i Aarhus. 5. februar åbner de derfor kontor i Åbyhøj.

- Aarhus oplever stor vækst i byggeriet. Især indenfor vores primære segmenter, som er boligbyggeri for boligselskaber, institutionsbyggeri, erhvervsbyggeri og projektbyggeri for professionelle investorer. Væksten ser ud til at fortsætte på samme høje niveau de kommende år, og derfor åbner vi nu kontor i Åbyhøj, så vi rent strategisk og konkurrencemæssigt kommer til at stå langt stærkere, siger indehaver Lars Knudsgaard.
 

Halvdelen af omsætningen i Aarhus
Byggefirmaet Knudsgaard forventer en omsætning i 2016 på den gode side af 200 millioner kroner, hvoraf halvdelen budgetteres til at komme fra byggeprojekter i Aarhus. Budgettet hviler på et fundament af stigende ordretilgang og igangværende projekter.

- De seneste år har vi målrettet vores vækststrategi mod Aarhus med flere store projekter til følge. Her kan nævnes totalentreprisen på 96 boliger i Kolt og Beder for Ermic Ejendomme og hovedentreprisen på en ny Netto butik i Risskov for Dansk Supermarked. Om kort tid påbegynder vi opførelsen af en restaurant i Tivoli Friheden i totalentreprise, siger Lars Knudsgaard.
 

Erfaren afdelingschef
Til at stå for kontoret og væksten i Aarhus har Byggefirmaet Knudsgaard ansat den 54-årige Jørgen Bjerregaard som afdelingschef. Den uddannede arkitekt har arbejdet i den lokale byggebranche siden midten af 1980´erne og har derfor fingeren på pulsen og et indgående kendskab til byggebranchen i Aarhus.

- Min opgave bliver at placere Byggefirmaet Knudsgaard i centrum af den vækst, som kendetegner byggeriet i Aarhus nu og her, men også i de kommende år. Den opgave ser jeg frem til at løse, og jeg føler mig godt klædt på til opgaven med mine mange års erfaring og store netværk i branchen. Min rolle bliver både styrende og opsøgende i forhold til at servicere gamle, nuværende og kommende kunder, siger Jørgen Bjerregaard, der er kommet til Byggefirmaet Knudsgaard fra en tilsvarende stilling.

Åbningen af kontoret i Åbyhøj sker med en ”kick-off” reception 5.februar.