Borgmester: Rigtigt hyggeligt på hotel

Fire gange har Skives borgmester Flemming Eskildsen deltaget i hotelophold betalt af EnegiMidt. Og det var rigtigt hyggeligt, synes borgmesteren.

Skives venstreborgmester Flemming Eskildsen har været med samtlige gange EnergiMidt har inviteret på hotelophold og konference. Turene er for eksempel gået til Nørre Vosborg, Sophienholm og Hotel Vejlefjord. Efter et foredrag har EnergiMidt betalt for middag, dyre vine og overnatning for en række af landsdelens kommunale topfolk.

- Det har da været med en god atmosfære med venner, samarbejdspartnere og kolleger man kendte i forvejen. Så det har da været rigtigt hyggeligt, siger Skives borgmester Flemming Eskildsen (V) til TV/MIDT-VEST.

Bestikkelse

Flemming Eskildsen vil ikke udelukke, at han også vil deltage i EnergiMidts arrangementer i fremtiden. Det bliver dog uden ledsager.

- Jeg er efterfølgende blevet belært om, at det her åbenbart var noget, der kunne misforstås i retning af bestikkelse eller gaver, som man ikke må modtage. Og særligt ikke mellem en leverandør og kunde. Men det har været langt fra den oplevelse, vi har haft undervejs, forklarer Flemming Eskildsen. 

Også kommunal topfolk fra Herning og Silkeborg har i følge BT deltaget i de dyre hotelophold betalt af EnergiMidt, der har 162.000 husstande som kunder.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.