Bookmaker: Skive favorit til at tage vigtig tredjeplads

På trods af tre nederlag i træk er Skive stadig favorit til at tage en top tre placering i 1.division, som kan give oprykning til Superligaen.

Skive IK har været den helt store overraskelse i 1.division denne sæson. Med blot to kampe igen ligger skibonitterne på tredjepladsen et point foran FC Helsingør. 

Underhundene fra Skive var indtil for få kampe siden også i spil til førstepladsen, der sikrer direkte oprykning, men den mulighed er nu forduftet. En plads i top tre, som sikrer playoffkampe om oprykning, er dog stadig en mulighed. Og bookmakeren NordicBet tror på de blå-gule i kampen om top tre.

- Skive har været en fantastisk historie i årets NordicBet Liga, men de har haft det svært på det seneste, hvor de har mødt de andre tophold. I de sidste to kampe møder de dog hold fra den bløde ende af tabellen og bør have gode muligheder for at hente seks point, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

I Skives to sidste kampe venter først rækkens nummer otte, Nykøbing FC og i sidste runde bundskraberen fra AB. Tror man på, at Skive efter de to kampe fortsat er at finde i top tre får man blot 1,85 gange pengene igen. Dermed vurderer bookmakeren at Skive sammen med Vendsyssel FF er de største favoritter til at ende i top tre. FC Helsingør ånder dog skibonitterne i nakken, da det giver 2,00 gange pengene igen, hvis sjællænderne tager top tre placeringen fra enten Skive eller Vendsyssel. Hobro er ifølge NordicBet klar favorit til at tage rækkens førsteplads og dermed den direkte oprykningsplads. 

1.divisionens to sidste runder bliver spillet henholdsvis den 21. og 27. maj.  


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.