Bølge af indbrud: Pengeskab, Rolex-ur og 7.000 kroner stjålet

Lokalpolitiet i Skive leder efter flere gerningsmænd, som mistænkes for at stå bag en serie af indbrud i Salling-området.

Der er nogle særdeles aktive indbrudstyve på spil i Salling for tiden.

Lokalpolitiet i Skive kæder nemlig en serie på fem indbrud sammen med de samme gerningsmænd.

- Det er en ensartet fremgangsmåde ved alle indbruddene. Det får os selvfølgelig til at tro, at der er tale om de samme bagmænd, siger Niels Bach fra Skive Politi.

I løbet af de sidste par uger har de brudt ind i tre sommerhuse på Vile Vestergårdvej i Roslev, mens også en villa på Rybjergvej i Roslev og et hus på Ringvej i Spøttrup har haft de ubudne gæster forbi.

- De har været flittigt rundt i området. Vi har lige nu en mistanke om, at der er tale om flere gerningsmænd, siger Niels Bach.

Pengeskab, Rolex-ur og 7.000 kroner stjålet

Indbrudstyvene har i alle tilfældene knust ruder for at komme ind. Herefter har de gennemrodet alt fra skabe til skuffer for at finde noget af værdi.

Det er lykkes indbrudstyvene at slippe afsted med i alt 7.000 kroner, et pengeskab med ukendt indhold og adskillige smykker, blandt andet et Rolex-ur.

- Der er ikke noget specielt mønster i, hvad de er gået efter. De har bare rodet alt igennem.

- Vi har haft mange indbrud i området det seneste stykke tid. Det er værre, end vi er vant til herude. Så det er et stort problem for os lige nu, siger Niels Bach.

Hvis du har set gerningsmændene, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.