Blev spottet af naboer: Ung mand gik rundt med luftpistol i sin have

Politiet fandt både våben og stoffer, da de mandag aften rykkede ud til en have i Roslev efter en melding fra urolige borgere.

En 18-årig mand fra Roslev endte mandag aften med tre sigtelser for at være i besiddelse af både stoffer og våben.

Klokken 21.07 fik Midt- og Vestjyllands Politi en melding om, at nogle foruroligede borgere havde bemærket en ung mand, der gik rundt i sin have på Blommevænget med et skydevåben.

- Vi sender flere patruljer derop, heriblandt en indsatsleder, siger Niels Bach, der er politikommissær hos lokalpolitiet i Skive.

Da politiet nåede frem til adressen, var den 18-årige mand dog ikke længere på matriklen. Politiet fik besked om, at manden kørte rundt på sin scooter inde i Roslev By, og at skydevåbenet, han havde med sig, var en luftpistol.

Klokken 22.16 vendte den 18-årige mand tilbage til sin bopæl, hvor politiet anholdt ham.

- Han fortalte, at han havde bortskaffet luftpistolen, men vi tjekker hans scooter som det første, og der fandt vi 7,42 gram hash, tre joints og to gram amfetamin, siger politikommissær Niels Bach.

Derudover fandt politiet knap et halvt kilo hashkager inde på den unge mands værelse, hvor der også dukkede en kniv og en strømpistol op.

Den 18-årige mand blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og to overtrædelser af våbenloven.

Manden overnattede i detentionen på Holstebro Politistation og vil blive løsladt i løbet af tirsdag formiddag, da man ikke vurderer farlighedskriteriet højt nok til at fremstille ham i grundlovsforhør.