Barer og værtshuse er åbnet igen: - For en gammel cirkushest er det skønt at være tilbage i manegen

Barer og værtshuse er åbne for servering både ude og inde.

Onsdag kunne værtshuse og barer genåbne efter fire måneder med tomme lokaler. Her skulle både fadølsanlæg og gæster stå sin prøve efter tørken.

På John Bulls Pub i Skive var der onsdag aften både god stemning, høj musik og masser af gæster. Da pubben åbnede klokken 14:00, stod folk i kø for at komme ind.

- Det betyder da alt. Det er da herligt. For en gammel cirkushest er det skønt at være tilbage i manegen, siger ejeren af John Bulls Pub, Morten Nielsen.

Selvom han synes, genåbningen er glædelig, så har reglerne, om at man skal have booket et bord mindst 30 minutter, før man ankommer, givet udfordringer på pubben.

- Vi har lavet forhåndsreservationer, og vi har booket det hele op. Der har været lidt med, at folk ikke dukker op. Så der er lidt bøvl med det. Det er lidt svært at forstå den regel, men vi lever med det, og det er fint, at vi er åbne igen, siger Morten Nielsen.

- Vi er jo alle sammen testede

En af dem, der havde set frem til at få en kold fadøl i hånden igen, var Amalie Kjærulff fra Skive. For hende er en tur på bar en måde at være sammen med venner på.

- Vi har virkelige savnet at være sammen socialt, så det betyder bare virkelig meget for os, at vi kan komme til at se hinanden. Derfor er det bare meget rart at få lov til at mødes her, siger hun.

Hun er ikke bekymret for, at genåbningen af værtshuse og barer kan føre til større smittespredning, så længe alle overholder restriktionerne.

- Vi er jo alle sammen testede, og det virker ikke, som om der er så stor smitte her i Skive, hvor vi er, så vi er bare rigtig glade for at se hinanden, siger Amalie Kjærulff.


Se, hvordan det gik, da TV MIDTVEST sendte live fra John Bulls Pub i Skive onsdag aften klokken 22:00.