Banket bevidstløs med slag og spark: To rumænere fængslet for grov vold mod bofælle

Retten i Herning har varetægtsfængslet to rumænere i fire uger. De er begge sigtet for grov vold mod deres kollega og bofælle.

Det var skadestuen, der alarmerede politiet om, at en 45-årig, rumænsk mand var blevet udsat for grov vold. Lørdag aften blev han behandlet for de skader, som han havde fået i hovedet og på overkroppen.

- Han forklarede, at han havde været i drikkelag med to andre rumænere, som han bor sammen med. De var kommet op og skændes, og han var blevet overfaldet med slag og spark i både hovedet og på overkroppen, fortæller Peter Justesen, der er politikommissær hos lokalpolitiet i Viborg.

Ifølge ham var den 45-årige kortvarig bevidstløs under overfaldet.

- Det er noget, vi ser meget strengt på, og manden blev også undersøgt af en speciallæge, der dog kunne konstatere, at han ikke havde været i livsfare, forklarer politikommissæren.

Bofæller og kollegaer

Efter anmeldelsen kørte en af politiets patruljer ud til Bøgevej i Ørum, øst for Viborg, hvor den 45-årige bor sammen to andre rumænere.

- De blev begge anholdt, og søndag blev de fremstillet i et grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger, siger Peter Justesen.

Udover at bo sammen, så er de tre rumænere også kollegaer på den gård, hvor de arbejder. De to fængslede er 55 år og 21 år.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.