Baglandet støtter Støjberg

På trods af massiv kritik af Inger Støjberg, så bakker baglandet i Skive stadig op om integrationsministeren.

Efter en uge hvor integrationsminister Inger Støjberg for tredje gang måtte stille op til et samråd i sagen om barne-brude på asylcentrene, får hun nu fuld opbakning fra baglandet.

Selv om Inger Støjberg har fået massiv kritik, så mener formanden for hendes vælgerforening i Skive ikke, at det bør få konsekvenser for ministeren.

- Essensen af det i vores optik det er, at der er ikke ret meget kød på den sag, og det er væsentligt, at hun fik taget hånd om noget, der ikke var så godt - en kultur, der ikke skal indføres i Danmark. At det blev stoppet, det var det, der var det væsentlige for os, fastslår Kenneth Enggrob, formand for Venstre i Skive.

quoteEssensen af det i vores optik det er, at der er ikke ret meget kød på den sag

Kenneth Enggrob, formand for Venstre i Skive.

Inger Støjberg blev fredag igen forholdt den pressemeddelelse, som i to måneder blev tolket som en instruks om at tvangsadskille mindreårige asylansøgere fra deres samlevere uden en partshøring. En instruks som ombudsmanden senere kritiserede. 

Mens politiske kommentatorer undrer sig over, at sagen endnu ikke har fået konsekevsner, viser en rundspørge lavet for Altinget, at kun en tredjedel af danskerne kræver en undersøgelse af forløbet. Og det overrasker ikke baglandet i Skive.

- De har nok den samme opfattelse, som jeg har, at sagen er måske vigtigere end det der juristeri, som de færreste egentlig forstår kan være så væsentlig, at det kan være ødelæggende for selve sagen, siger Kenneth Enggrob.

Enhedslisten vil indkalde Inger Støjberg til et fjerde samråd om sagen. 

Opdateret med oplysningen om at Inger Støjberg nu indkaldes til et fjerde samråd om sagen.

 

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Politik.