Per B overvejer politisk comeback

Skives tidligere borgmester må vente en uge på sin dom - og overvejer samtidig, om han skal vende tilbage til politik.

Den tidligere borgmester i Skive Kommune, Per B. Jeppesen, er tilsyneladende ikke færdig med politik - selv om han i november sidste år trak sig ud af byrådet, efter at han var blevet sigtet for økonomisk kriminalitet.

Per B. Jeppesen siger i dag til TV/MIDT-VEST, at flere skibonitter har opfordret ham til at vende tilbage.

- På den ene side synes de, at det var frygteligt dumt, det jeg lavede. Men de synes også, at jeg har lavet så meget godt for Skive, og at der mangler een til at sætte lidt gang i det igen. Det frister da lidt, sagde Per B. Jeppesen, da han onsdag forlod retten i Viborg.

Ubetinget eller betinget dom

Den tidligere borgmester havde håbet, at der ville falde dom onsdag - men retten er først klar med sin afgørelse om en uge. Han er tiltalt for mandatsvig, bedrageri og dokumentfalsk, og anklageren kræver ham idømt mindst seks måneders fængsel, hvoraf en til to måneder skal gøres ubetinget. Hans forsvarer har foreslået en betinget dom.

Jeppesen tør ikke sige, hvornår han træffer en beslutning om den politiske fremtid - men understreger, at familien skal med på råd.

- Det afhænger også af min sindstilstand, og hvordan vi kommer igennem tiden efter dommen. Og hvis min familie siger "Go Per", så tror jeg også, at jeg vil gøre det, siger han.

Per B. Jeppesen fortæller i dette interview med TV/MIDT-VESTs Jan Ebbesen om forløbet af retssagen - og om sine overvejelser om at vende tilbage til politik:

 

Per B. Jeppesen maa vente en uge paa dom