Per B. Jeppesen: En utilgivelig fejl

Per B. Jeppesens fyring i Kulturcenter Limfjord skyldes ifølge ham selv en amatøragtig og pinlig fejl.

- Fejlen bestod i, at et beløb skulle gå via min konto. Det var og er så amatøragtigt, pinligt, flovt og ydmygende, at jeg i dag stadig ikke forstår, hvordan jeg kunne træffe så dum en beslutning, siger Per B. Jeppsen til Skive Folkeblad.

Misbrugt sin position

Ifølge bestyrelsesformand i Kulturcenter Limfjord, Torben Brandstrup, skyldes fyringen, at Per B. Jeppesen har misbrugt sin position og sine beføjelser.

- Det var så alvorlig karakter, at vi skulle skilles, siger Torben Brandstrup.

Formanden fortæller, at bestyrelsen reagerede på et tip, de modtage fredag. Mandag morgen kl. 08 forelagde bestyrelsen sammen med en revisor oplysningerne for Per B. Jeppesen. Her erkendte han, at oplysningerne var korrekte. Præcist hvad der er sket, vil Torben Brandstrup ikke fortælle.

Vil vise handlekraft

Torben Brandstrup understeger, at de har været glade for Per B. Jeppesen som administrende direktør, men at det var nødvendigt med en fyring for at vise, det er en proffessionel og handlekraftig bestyrelse.

Den tidligere borgmester og direktør for kulturcenter Limfjord lod beløb gå via sin egen konto. Et tip fældede Per B. Jeppesen og han blev fyret

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Erhverv.