Antikbutik ved Skive ramt af andet indbrud på bare én uge

Natten til søndag gik alarmen igen hos Dalsgaard Antik i Dommerby ved Skive. Fremgangsmåden er den samme som ved indbruddet i sidste weekend.

Natten til søndag gik alarmen kort efter midnat igen hos Dalsgaard Antik i Dommerby ved Skive.

Indbruddet sker blot en uge efter, at indbrudstyve var på spil første gang.

- Nu har vi haft butik i 26 år uden problemer, og så har vi nu haft indbrud to gange på en uge. Det har vi det rigtig skidt med, og hjertet hamrede helt vildt, da alarmen gik igen i nat, siger indehaver, Anna Margrethe Tovgaard.

Ifølge indehaveren så har vidner fortalt, at tyvene denne gang ankom i en firhjulstrækker. Ligesom ved sidste indbrud talte tyvene dansk sammen og flygtede igen ud mod Stårup.

quoteDet har vi det rigtig skidt med, og hjertet hamrede helt vildt, da alarmen gik igen i nat.

Anna Margrethe Tovgaard, indehaver, Dalsgaard Antik 

- Fremgangsmåden er helt den samme. De har smadret en rude og er kravlet ind, fortæller hun.

Tyvekoster til en halv million

Det første indbrud skete natten mellem lørdag og søndag d. 8. oktober. Her gik alarmen kl. 02:56, og få minutter efter flygtede tre unge og dansktalende tyve mod Stårup i en lille bil.

Ved dette indbrud slap tyvene afsted med knap 3000 effekter – blandt andet sølvtøj og sølvplet, smykker og lysestager - til en værdi af over en halv million kroner.  

- Vi har endnu ikke et overblik over, hvad de er sluppet afsted med denne gang. Nu skal vi først have ryddet op og have gjort op, hvad der er stjålet, lyder det fra en ærgerlig Anna Margrethe Tovgaard.