Anonymt tip ledte politiet til lejlighed med rygeheroin: Fire mænd er sigtet

Flexpatruljen fra Skive fik onsdag aften et tip om en større mængde euforiserende stoffer i en lejlighed i Skive. Politiet fandt både rygeheroin og hash.

Flexpatruljen i Skive fik i går et tip om, at der var en større mængde narko i en lejlighed i Skive. Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Klokken 17.33 tirsdag aften ransagede politiet en lejlighed på Grønnegade i Skive. Et anonymt tip lød nemlig på, at der skulle befinde sig en større mængde euforiserende stoffer i lejligheden. Og det viste sig at være rigtigt.

Læs også Nyoprettet flexpatrulje støvsuger fire adresser for narko

Samlet set beslaglagde flexpatruljen 19,3 gram brun heroin, der også er kendt som rygeheroin og 12,1 gram hash i lejligheden.

- Det er en forholdsvis stor mængde heroin. Typisk bliver heroin solgt i portioner af 0,2 gram af gangen, fortæller Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Tidligere stort fund af narko på Grønnegade

I lejligheden var der fire mænd. Lejlighedens ejer, en 38-årig mand, var i besiddelse af 13,2 gram heroin. En af gæsterne var en 56-årig mand fra Viborg, der havde 5,9 gram heroin og 1,8 gram hash på sig. Desuden havde en 38-årig mand fra Skive 0,2 gram heroin på sig, og en 35-årig mand fra Skive havde 12,1 gram hash.

De fire mænd i lejligheden er nu alle sigtet for at være i besiddelse af narko.

Ifølge Skive Folkeblad har politiet tidligere været i Grønnegade, hvor de i november fandt 400 gram hash i et kælderrum. Et fund, som en 38-årig mand blev sigtet for i februar.