Anonymt tip ledte politiet til lejlighed med rygeheroin: Fire mænd er sigtet

Flexpatruljen fra Skive fik onsdag aften et tip om en større mængde euforiserende stoffer i en lejlighed i Skive. Politiet fandt både rygeheroin og hash.

Klokken 17.33 tirsdag aften ransagede politiet en lejlighed på Grønnegade i Skive. Et anonymt tip lød nemlig på, at der skulle befinde sig en større mængde euforiserende stoffer i lejligheden. Og det viste sig at være rigtigt.

Samlet set beslaglagde flexpatruljen 19,3 gram brun heroin, der også er kendt som rygeheroin og 12,1 gram hash i lejligheden.

- Det er en forholdsvis stor mængde heroin. Typisk bliver heroin solgt i portioner af 0,2 gram af gangen, fortæller Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Tidligere stort fund af narko på Grønnegade

I lejligheden var der fire mænd. Lejlighedens ejer, en 38-årig mand, var i besiddelse af 13,2 gram heroin. En af gæsterne var en 56-årig mand fra Viborg, der havde 5,9 gram heroin og 1,8 gram hash på sig. Desuden havde en 38-årig mand fra Skive 0,2 gram heroin på sig, og en 35-årig mand fra Skive havde 12,1 gram hash.

De fire mænd i lejligheden er nu alle sigtet for at være i besiddelse af narko.

Ifølge Skive Folkeblad har politiet tidligere været i Grønnegade, hvor de i november fandt 400 gram hash i et kælderrum. Et fund, som en 38-årig mand blev sigtet for i februar.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.