Anholdt for at kaste med flasker og true med kniv

En 19-årig mand fra Harre i Salling er anholdt og sigtet for at true en kvinde med en kniv, fordi kvinden bad ham lade være med at kaste tomme flasker på gaden.

En fest blandt unge mennesker i Harre lige vest for Roslev i Salling udviklede sig søndag aften til et stort skænderi, og en 19-årig mand er nu anholdt for at true med en kniv.

Ifølge politiet var en gruppe unge mennesker godt i gang med at feste og var begyndt at kaste tomme flasker på gaden, da en forbipasserende kvinde bad de unge mænd om at holde op. Kvinden, der ikke bor fast i området bad herefter de unge mænd om at feje skårene fra de ødelagte flasker op. En af de unge mænd blev dog så ophidset, at han trak en kniv, som han ifølge politiet truede kvinden med.

- Han tager en køkkenkniv frem og den truer han med. Kvinden sætter sig så ind i sin bil, hvorefter han slår kniven ned i bilen to gange, siger Jeppe James Olesen, fra lokalpolitiet i Skive.

Der blev dog ringet efter politiet, som nu har anholdt den 19-årige. Politiet vil i løbet af formiddagen vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør. I samme ombæring har politiet sigtet en anden mand for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

- Da vi kom derop, så synes han, at han skulle blande sig i vores arbejde. Han havde desuden et baseball bat i hånden, og i den her sammenhæng ser vi det som et våben, så det sigter vi ham også for, siger vagtchef, Carsten Henriksen.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.