AG-konkurs: Skive får tilbudt plads

Skive f.H. vil få tilbudt en plads i håndboldligaen i næste sæson, efter at AG København er gået konkurs. Hvis Skive f.H. takker nej, får Lemvig-Thyborøn Håndbold tilbudt pladsen.

Eventyret med storklubben AG København er slut. Tirsdag formiddag erklærede klubben sig konkurs, og alle medarbejdere blev fritstillet.

Konkursen får stor betydning for Midt- og Vestjylland. Det åbner mulighed for Skive f.H's herrehold, når et nyt hold skal overtage AG Københavns plads i ligaen.

 - Det bliver det hold, der står øverst på listen, og det er Skive f.H. Hvis Skive f.H. siger nej til pladsen, går vi videre til den næste på listen. Det er Lemvig-Thyborøn Håndbold, siger lederen af klub- og elitesektionen i DHF, Frank Smith.

Frank Smith tager dog det forbehold, at AG København skal erklæres officielt konkurs, før Skive f.H. vil få tilbudt pladsen.

I Skive f.H. vil de dog tænke sig grundigt om, inden de eventuelt takker ja til en plads i ligaen. Der skal et vis økonomisk fundament til at være ligaklub.

 - Vi har ikke fået tilbudt ligapladsen på nuværende tidspunkt. Hvis vi får tilbudet vil vi tage kontakt til vores sponsorer. Vi har fået flere positive tilkendegivelser fra flere sponsor, som mener, at vi skal gå efter det, siger Mogens Garder, formand for Skive FH.

Hør hvad formanden for Skive f.H, Mogens Garder, siger til situationen her:

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.