84-årig efter overfald: Bange og rystet

84-årige Grethe Nielsen gjorde alt, hvad hun kunne for at forhindre to østeuropæiske kvinder i at stjæle de penge, hun lige havde hævet i banken. Så blev hun væltet omkuld.

Fredag formiddag fik 84-årige Grethe Nielsen fra Skive en rigtig ubehagelig oplevelse. Hun ser dårligt og er dårligt gående, men havde alligevel fået hentet penge i banken. 3000 kroner, som skulle strække til resten af måneden.

På vej hjem fra bankbesøget, lige foran sit hus, blev Grethe Nielsen passet op af to østeuropæiske kvinder. De forsøgte at tage hende pose med penge.

- Damen gjorde, hvad hun kunne for at få posen fra mig. Og til sidst kunne jeg ikke holde fast mere, forklarer Grethe Nielsen, som derefter hårdhændet blev væltet omkuld af de to østeuropæiske kvinder. De tog hendes penge og lod hende ligge hjælpeløs på jorden, mens de stak af. Nu er Grethe Nielsen bange og rystet.

- Jeg tør i hvert fald ikke længere gå alene ud, konstaterer hun.

Gerningsmændene fulgte efter

Politiet mener, at de to østeuropæiske kvinder fulgte efter den ældre dame efter hun havde været en tur i banken for at hæve penge. Det oplyser politiassistent ved lokalpolitiet i Skive, Anfinn Miklagard.

Politiet efterlyser vidner

Lokalpolitiet i Skive efterlyser nu vidner til det grove overfald. Et vidne skulle have set de to kvinder flygte fra stedet i en varebil. Dette vidne vil politiet meget gerne i kontakt med.

Kvinderne er tilsyneladende blevet filmet på et overvågningskamera i den bank, Grethe Nielsen var inde og hæve penge i. De billeder forsøger vi at få fat i og offentliggøre hurtigst muligt.

Grethe Nielsen har det efter omstændighederne godt.

Politiet efterlyser nu vidner i en sag, hvor en ældre kvinde fra Skive blev overfaldet og berøvet.

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.