30-årig overfaldet igennem åbent vindue - mand slog og tog kvælertag

Lørdag aften udspillede der sig en usædvanlig situation i Skive.

Lørdag den fjerde april blev en 30-årig mand overfaldet i sit eget hjem.

Overfaldsmanden gav først den 30-årige en lussing ind igennem et åbent vindue og hoppede derefter ind ad vinduet, hvor han tog kvælertag på offeret.

Situationen fandt sted på Dronning Louises Vej i Skive centrum lige omkring klokken 18.

En 30-årig mand stod i sin stue og talte ud gennem et åbent vindue med sin kæreste i haven.

Fra vinduet er der udsyn til en parkeringsplads, der ligger ved siden af haven. Fra sin stue ser manden en bil svinge ind på parkeringspladsen. Føreren af bilen var verbalt aggressiv over for to piger, og derfor valgte manden at sige noget og bad føreren om at slappe af.

- Det skal jeg så love for, at han ikke gør. Føreren af bilen gik ind i mandens have, hen til det åbne vindue, hoppede op og gav manden en kindhest med flad hånd, fortæller Niels Bach fra Skive Politi til TV MIDTVEST.

Hoppede ind ad vinduet

En lussing var ikke nok for overfaldsmanden. Ved hjælp af et havebord hoppede han ind i lejligheden, hvor han tog kvælertag og truede den 30-årige.

Efter få sekunder hoppede overfaldsmanden ud i haven igen og forlod hurtigt stedet.

- Vores mand i vinduet var selvfølgelig interesseret i at få politiet involveret, så han ringer efterfølgende til os, og vi går i gang med at søge efter overfaldsmanden, fortæller Niels Bach.

Det lykkedes Skive Politi at finde frem til gerningsmanden, og han blev overtalt til at møde ind på Skive Politigård 21.20 samme aften.

Varetægtsfængslet

Overfaldsmanden er 38 år gammel og bor i byen Røde Kirkeby tæt på Vinderup. Da han ankom til stationen i Skive, blev han anholdt og skal nu sidde varetægtsfængslet indtil første maj. Det oplyser Lokalpolitiet i Skive.

Gerningsmanden blev sigtet for vold og trusler. Under overfaldet skulle han have sagt til den forurettede:

- Jeg ved, hvem du er, og jeg ved, hvor du bor.

Den forurettede har det efter omstændighederne godt og kom ikke alvorligt til skade under overfaldet.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.