21-årig begik nyt overfald dagen efter løsladelse

En ung mand fra Skive bliver mandag formiddag fremstillet i grundlovsforhør for endnu et groft overfald.

Lokalpolitiet i Skive kunne søndag anholde en 21-årig mand, der blot nåede at være på fri fod i halvandet døgn, før han igen brød loven. 

- Han har siddet varetægsfængslet hen over jul og nytår for vold, som han begik i december måned. Tirsdag blev han idømt tre måneders fængsel og derfor løsladt, men allerede natten til torsdag, var den gal igen.

Sådan forklarer Lars Mikkelsen, der er politikommissær hos lokalpolitiet i Skive. 

Kort efter midnat opsøgte den 21-årige mand og hans kammerat sammen en tidligere bekendt kvinde på hendes adresse på Hugelsvej i Skive.

- Hun gik ud og sagde til ham, at hun ikke ville have noget med ham at gøre. Derpå smadrede han hendes hoveddør, lyder det fra politikommissæren, der fortsætter:

- Kvinden gik ud til ham igen, og han klyngede hende så op ad væggen, så hun fik en ordentlig bule i baghovedet og efterfølgende skar sig på glasset fra hoveddøren.

Har flere voldsdomme bag sig

Episoden på Hugelsvej endte med, at den 21-årige mand slæber kvinden med ind i hendes køkken. Her tager hans kammerat dog fat i ham, og sammen forlader de to mænd stedet.

Siden fredag har lokalpolitiet været på jagt efter den unge mand, der er særdeles godt kendt af politiet og har flere tidligere voldsdomme bag sig.

Søndag lykkedes det så at anholde ham, og mandag formiddag vil han blive fremstillet i grundlovsforhør.

- Normalvis fremstiller vi ikke folk i grundlovsforhør for vold, men den her mand bliver ved med at udøve vold. Så nu tager anklagemyndigheden ham i retten, og så må vi se, hvad der sker, forklarer Lars Mikkelsen.

Den 21-årige er nu sigtet for både hærværk, vold og husfredskrænkelse.