20-årig overfaldt dørmand og taxachauffør

En 20-årig mand fra Skive bliver sigtet for to voldsepisoder i weekenden. Blandt andet overfaldt den 20-årige en taxachauffør.

En 20-årig skibonit bliver nu sigtet for to voldsepisoder i nattelivet i Skive. Både en dørmand og en taxachauffør er blandt ofrene i sagen. 

Allerede omkring kl. 23. fredag aften fik politiet en anmeldelse om en ung mand, der opførte sig truende på en beværtning i Skive.

- Det var på Midtskiws, der ligger i midtbyen. Men da vi kom frem, var manden allerede stukket af, siger Niels Bach, der er politiassistent hos lokalpolitiet i Skive.    

Nogle timer senere måtte politiet på banen igen.

- Kl. 03:55 er den gal med ham igen. Det er en taxachauffør, der holder på Østertorv. Fem personer forsøger at sætte sig ind, men det påtaler chaufføren så, fortæller Niels Bach. 

Den ene af de fem personer stiger ud af taxaen. Efter politiets opfattelse er der tale om den samme 20-årige mand, der tidligere på natten har opført sig truende. 

- Han går så rundt om taxaen og tildeler chaufføren 5-6 knytnæveslag i ansigtet, siger Niels Bach. 

Denne gang når en patrulje frem til stedet og kan anholde den 20-årige. Samtidigt støder en dørmand fra en nærliggende beværtning til og fortæller, at han også har været i klammeri med den 20-årige. 

Den jævnaldrende dørmand fra det nærliggende Australien Bar har efter politiets opfattelse også fået 6-10 knytnæveslag i ansigtet under klammeriet, før den 20-årige stak af fra baren. 

Den 20-årige er i forvejen kendt af politiet og er nu blevet sigtet for to gange vold.