18 PH-lamper og 70 gram amfetamin fundet efter tip

To mænd blev lørdag anholdt i Skive. Efter at et anonymt tip havde ledt politiet på sporet af en adresse, hvor der befandt sig flere tyvekoster.

To danske mænd på 22 og 32 år blev lørdag anholdt på Skyttevej i Skive. Et anonymt tip fik politiet til at ransage et hus på Skyttevej, her var de to til stede. På adressen fandt politiet også 18 PH-lamper klippet af ved ledningen, en del smykker og 70 gram amfetamin. Den 22-årige mand blev anholdt på adressen den 32-årige, der har adresse på ejendommen, forsøgte at flygte.

- Den ene løber væk fra stedet, men en patruljevogn, der er på udkig efter ham, fanger ham en halv time senere i et industrikvarter, siger Lars Mikkelsen, der er politikommissær ved Skive Politi. 

Der har den seneste tid været en del indbrud i Skive, hvor lamper er blevet stjålet, men nu har politiet altså formentlig fundet gerningsmændene. De to mænd er nu løsladt, men sigtelsen opretholdt.

- De har ikke tidligere lavet nogen kriminalitet, og de blev derfor ikke fremstillet i grundlovsforhør, siger politikommissæren.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.