18 PH-lamper og 70 gram amfetamin fundet efter tip

To mænd blev lørdag anholdt i Skive. Efter at et anonymt tip havde ledt politiet på sporet af en adresse, hvor der befandt sig flere tyvekoster.

Foto: Morten Thomsen, TV MIDTVEST

1 af 2

To danske mænd på 22 og 32 år blev lørdag anholdt på Skyttevej i Skive. Et anonymt tip fik politiet til at ransage et hus på Skyttevej, her var de to til stede. På adressen fandt politiet også 18 PH-lamper klippet af ved ledningen, en del smykker og 70 gram amfetamin. Den 22-årige mand blev anholdt på adressen den 32-årige, der har adresse på ejendommen, forsøgte at flygte.

- Den ene løber væk fra stedet, men en patruljevogn, der er på udkig efter ham, fanger ham en halv time senere i et industrikvarter, siger Lars Mikkelsen, der er politikommissær ved Skive Politi. 

Der har den seneste tid været en del indbrud i Skive, hvor lamper er blevet stjålet, men nu har politiet altså formentlig fundet gerningsmændene. De to mænd er nu løsladt, men sigtelsen opretholdt.

- De har ikke tidligere lavet nogen kriminalitet, og de blev derfor ikke fremstillet i grundlovsforhør, siger politikommissæren.