Uheld med flere kvæstede i lyskryds: Politiet efterlyser vidner, der måtte springe for livet

Lyskryds i Silkeborg er lukket efter et alvorligt færdselsuheld med personskade. Politi og redningsberedskab er på stedet.

Søndag aften er der sket et færdselsuheld i Silkeborg. 

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Uheldet er sket i krydset mellem Frederiksbergsgade og Lyngbygade klokken 19.05, og lyskrydset er derfor lukket. Politiet kan endnu ikke sige, hvornår lyskrydset åbner igen.

Op til uheldet måtte en far og en søn, der var ude at gå tur med deres hund, ifølge politiet springe for livet.

- De to er set springe for livet lige op til ulykken. Det kan være, de kan hjælpe med at fortælle noget om kørselsmønsteret op til uheldet, siger vagtchef Jan Nørrum til TV MIDTVEST. 

Derfor søger  Midt- og Vestjyllands Politi nu efter de to, så de kan hjælpe som vidner til uheldet.

Der er flere involverede biler i færdselsuheldet og en bilinspektør er rekvireret. 

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er der tale om en 39-årig mand, der ifølge politiet er kørt frem mod rødt lys i krydset ved Frederiksberggade/Lyngbygade med alt for høj hastighed og ramte en modkørende og en parkeret bil.

Politi og redningsberedskab arbejder på stedet.

Mens den 39-årige er blevet kørt til Herning Sygehus, er den modkørende bilist sendt til Aarhus Universitetshospital i Skejby. Politiet fortæller til TV MIDTVEST, at det ikke er kritisk med nogen af de implicerede.

Mandag blev den 39-årige varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved retten i Viborg. Den 39-årige nægtede sigtelsen, men er nu altså varetægtsfængslet frem til den 26. marts. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.