Tyv sad på lur ved købmand - stak af med kasse fyldt med cigaretter

Torsdag morgen var Min Købmand i Kragelund udsat for et tyveri under en vareindlevering.

Manden holdt øje med vareindleveringen, og da der var fri bane skyndte han sig at stjæle en kasse mange med cigaretter.
Manden holdt øje med vareindleveringen, og da der var fri bane skyndte han sig at stjæle en kasse mange med cigaretter.
Foto: Flemming Christensen

Det var ikke alle varer, som den lokale købmand i Kragelund vest for Silkeborg kunne sætte på hylderne torsdag morgen. Det satte en tyv stopper for.

Under den sædvanlige vareindlevering opdagede chaufføren og brugsuddeleren fra Min Købmand pludselig, at der manglede en stor kasse med mange pakker cigaretter, oplyser politikommissær ved lokalpolitiet i Silkeborg, Lasse Ivanøe.

- Manden ligger på skjul, og pludseligt springer han ind på varelageret og skærer en kasse med mange cigaretter fri fra folie, og så løber han hurtigt væk med den, siger politikommissær.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 06:28, og overvågningsbilleder viser, hvordan manden lå på lur og sprang frem med en hobbykniv for at skære en af de mange kasser fri fra pallen.

Politiet håber på vidner

Det var da chaufføren og brugsuddeleren så, at foliet var skåret op, og at to andre kasser med cigaretter var væltet ned fra pallen, at de skyndte sig at tjekke overvågningskameraet og derefter tilkaldte politiet.

Ifølge politikommissæren viser billederne fra overvågningskameraet, at det er tale om en mand.

- Gerningsmanden er cirka 170-180 centimeter høj, men yderligere oplysninger er sparsomme, siger han.

Hverken chaufføren eller brugsuddeleren så manden inden eller efter tyveriet, og derfor håber politiet nu på, at nogle har set en mand løbe med en stor kasse under armen halv syv torsdag morgen i Kragelund.

Hvis du ved noget, bedes du rette henvendelse til politiet på 114.