Tredje indbrud i Sportigan

For tredje gang på kun ni måneder har Sportigan i Kjellerup haft indbrud.

Omkring kl. 02:00 natten til onsdag brød to 19-årige mænd ind i Sportigan i Kjellerup. Først forsøgte de at smadre indgangspartiet ved at bakke en koksgrå Mazda 323 ind i det, men efter lidt tid måtte de opgive, og de brød i stedet ind af køkkenvinduet.

Da de to tyve kom ind i butikken, gik alarmen, og butikken blev fyldt med røg. En sikring som Sportigan har fået sat op efter to tidligere indbrud i oktober og december 2008. Tyvene fik noget børnetøj og nogle få jakker med under armen i flugten - men ellers slap de ikke afsted med noget.

Politiet satte efter tyvene, efter en nabo havde anmeldt dem, og omkring kl. 02.30 var de to mænd fra Århus N og Nykøbing anholdt. Men selvom tyvene hurtigt blev anholdt, ryster det alligevel indehaverne. Især efter tre indbrud på ni måneder.

- Det er opslidende. Så snart man er faldet til ro, begynder det hele igen. Det er som en ond drøm, der vender tilbage, siger Karin Dybdal Hansen til tvmidtvest.dk.

De to tyve har formentlig ikke kun indbruddet i Sportigan på samvigtigheden. Samme Mazda 323, som de to tyve kørte i, er også smuttet fra en regning på 384 kr. fra en benzinstation i Kjellerup.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.