Tre poster til Leif Mikkelsen

Leif Mikkelsen, landsformand for Liberal Alliance, har fået tre ordførerposter i partiet

Liberal Alliance, som stik imod alle forventninger fra politiske kommentatorer fik et kanonvalg, er ivrige efter at få startet på det nye folketingsarbejde.

Ifølge DR Midt og Vest er partiet det første, der har fordelt ordførerposter, og Leif Mikkelsen, som er valgt i Vestjyllands Storkreds, har i den forbindelse fået tre ordførerposter. Han er nu partiets landdistriktsordfører, kommunal- og trafikordfører.

Aktuelle ordførerposter

Ordførerposter, som Leif Mikkelsen synes er aktuelle i forbindelse med sine argumenter for midt- og vestjyske motorveje samt sit synspunkt på regionernes planer for sygehusområdet.

- Desværre får vi ikke fjernet regionerne nu. Det er trist og ærgerligt, men en klar konsekvens af en rød regering. Det tror jeg, mange vælgere ikke var opmærksomme på, da de satte deres kryds, siger Leif Mikkelsen i dag til TV/MIDT-VEST.

Glad for valget, trods alt

Til trods for at blå blok ikke vandt valget, er Leif Mikkelsen glad for de liberales valg. Partiet fik ni mandater i Folketinget, og det er mere end en fordobling fra før valget.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Politik.