Trækker sig i protest mod Rørvig

Bestyrelsen for Venstre i Silkeborg Nord mener, at folketingsmedlem Mads Rørvig er for usynlig. Rørvig tager kritikken med ro og siger, at han har bred opbakning.

Venstre i Silkeborg er ramt af intern splittelse, efter at hele kredsbestyrelsen i Silkeborg Nord har trukket sig i protest mod det lokale folketingsmedlem Mads Rørvig - det skriver Midtjyllands Avis på sin hjemmeside www.mja.dk.

Mads Rørvig er opstillet i Silkeborg Syd, men da kandidaten i den større kreds Silkeborg Nord, Vibeke Juel, har valgt at trække sig, har kræfter i partiet arbejdet på at få ham flyttet til nordkredsen.

Men bestyrelsen for nordkredsen ønsker ikke Mads Rørvig som kandidat - og har derfor trukket sig.

- Han har været usynlig. Det er først her til sidst, hvor han har fundet ud af, at vi mener det alvorligt, at han har fundet tid til at komme til lokale møder, siger den afgående næstformand Karl Åge Jensen til mja.dk.

Rørvig: Jeg har bred opbakning

Mads Rørvig tager selv situationen med ro.

- Jeg forstår ikke kritikken, og jeg er glad for at konstatere, at jeg har bred opbakning i vores byrådsgruppe og blandt medlemmerne som sådan både i syd og nord. Kritikken kommer fra nogle få personer, og hvis de ikke kan bakke op om mig, er det fint, at de trækker sig, siger han til tvmidtvest.dk.

Den unge Venstre-politiker afviser også blankt, at han har været for usynlig.

- Der har for eksempel været hele diskussionen om navnet på den nye motorvej, ligesom vi har fået flere skattemedarbejdere til Silkeborg. Så helt usynlig har jeg da ikke været, siger han.

Mads Rørvig blev valgt som folketingskandidat i 2007 og fik i 2010 Søren Gades plads i Folketinget. I 2011 blev han valgt til tinget med 8500 personer stemmer. Han er i dag formand for skatteudvalg.