Totalt udsolgt til topbrag i Silkeborg

Billetterne er revet væk til tirsdagens opgør mellem Silkeborg IF og Viborg FF.

Tirsdag aften klokken 19 tørner Silkeborg IF og Viborg FF sammen i et topopgør i fodboldens 1. division, og der er lagt op til en enestående kulisse på JYSK park i Silkeborg, hvor alle billetter nu er væk.

Det skriver Silkeborg IF på klubbens hjemmeside.

Det er en Superliga-billet, der står på spil for de to naboklubber, der har taget teten i 1. division, hvor der bliver uddelt en billet, der sikrer direkte oprykning til Superligaen. Lige nu er Silkeborg IF nummer et, men blot et enkelt point foran Viborg FF. De to hold har kun tre kampe tilbage, så der er lagt op til lidt af en finale om pladsen i Superligaen i næste sæson.

Udsolgt for første gang siden 2017

quoteVi var godt klar over, at det var en kamp, som ville sætte sæsonrekord. Men udsolgt havde vi slet ikke turdet drømme om.

Kent Madsen, administrerende direktør, Silkeborg IF

Ikke siden åbningskampen 31. juli 2017 mod AGF har SIF kunne melde udsolgt på JYSK park. Hvis ellers alle med billet møder op til tirsdagens kamp, er der udsigt til at stadionrekorden på 9.411 tilskuere står for fald.

- Vi var godt klar over, at det var en kamp, som ville sætte sæsonrekord. Men udsolgt havde vi slet ikke turdet drømme om. Vi er superglade for, at silkeborgenserne bakker os op så massivt, som tilfældet er. Nu handler det om at få en fest tirsdag aften - og ikke mindst tre uhyre vigtige point til SIF, siger Silkeborg IF’s administrerende direktør, Kent Madsen, til klubbens hjemmeside.