Topkamp i Silkeborg

I aften møder Silkeborg IF rivalerne fra Hobro. Og det bliver en kamp om toppen.

Nummer et og nummer to i 1. division mødes i aften på Mascot Park i Silkeborg. Det er en kamp af de helt store, og både ledelse, trænere og spillere håber på stor opbakning på tribunerne.

- Det er vigtigt, at vi på holdet er bevidste om, hvad det er, der har bragt os frem til sådan en kamp. Vi har gjort os fortjent til topkampen, fordi vi har leveret præstationer på et stabilt højt niveau i den senere tid. Spillerne har arbejdet hårdt hver eneste dag for at skabe forudsætningerne for det, og de har fundet en spillemæssig rytme, der bare gør det svært at slå Silkeborg, skriver cheftræner Jesper Sørensen på klubbens hjemmeside.

Sidste gang klubben inviterede til topbrag på hjemmebane var til opgøret mod Horsens den 12. april. Den kamp endte ikke som forventet, og Silkeborg IF måtte se sig slået 3-1. Siden da er det blevet til fire sejre, og derfor føler holdets sig klar til kampen mod Hobro i aften.

- Alt sammen betyder det, at vi går ind til kampen mod Hobro med stor optimisme og tro på egne evner. Vi kommer op imod et rigtig godt hold, som vi efter en intens kamp slog med 1-0 på udebane, da vi mødte dem sidst i slutningen af marts. I den kamp skulle vi kæmpe særdeles hårdt for de tre point, og det kommer vi til igen, skriver cheftræner Jesper Sørensen på klubbens hjemmeside.

Der er kampstart på Mascot Park kl. 20.15