Topbrag i herrernes håndboldliga

For første gang i sæsonen mødtes Bjerringbro-Silkeborg og Skjern. Dermed også første møde for Nøddesbo og Eggert.

I herrernes håndboldliga var der i dag topbrag på programmet, da Bjerringbro-Silkeborg tog imod Skjern Håndbold. Det var første gang i denne sæson, at de to hold, der lige nu deler andenpladsen i tabellen, tørnede sammen. Og dermed var det også første gang, at de to store profiler - Skjerns Anders Eggert og BSVs Jesper Nøddesbo - skulle i direkte kamp mod hinanden.

Anders Eggert har fået en flyvende start på sæsonen med Skjern Håndbold. Med 48 mål i seks kampe og en scoringsprocent på imponerende 92 er han ligaens topscorer.

- Jeg tror, vi skal have vores forsvarsspillere ud og stå på tæerne af ham, så han overhovedet ikke får nogen bolde. Jeg tror, det er den eneste måde, man kan sørge for, at han ikke scorer mål, sagde Jesper Nøddesbo inden kampen.

Jesper Nøddesbo og Bjerringbro-Silkeborg har også lagt godt fra land i ligaen. 10 point i 7 kampe og endnu ubesejrede på hjemmebanen i Silkeborg.

Derfor var der lagt op til et regulært håndboldbrag, da Skjern gæstede JYSK Arena for første gang i sæsonen.

Tæt første halvleg

Helt fra kampens start er det nøjagtigt lige så tæt, som de to hold ligger i tabellen. BSV bringer sig foran 6-5, men få sekunder senere ligger bolden i nettet bag Søren Rasmussen. Det står 6-6 efter 12 minutter.

BSV har, ligesom de andre hold i ligaen, svært ved at stille noget op imod Skjerns venstrefløj, der scorer, hver gang han får chancen.

Anders Eggert scorer sit tredje mål, og holdene kan gå til pause med stilling 13-13.

Storspillende BSV-målmand

I anden halvleg er billedet helt anderledes. Søren Rasmussen i BSV-målet finder pludseligt storspillet frem, mens tingene ikke rigtigt lykkes for Skjern.

20 minutter inde i anden halvleg kommer BSV for alvor på sejrskurs. Nikolaj Markussen laver et flot mål til 24-18. Anders Eggert får lov til at pynte lidt på resultatet, men kampen ender 26-19 til Bjerringbro Silkeborg.

Udover en storspillede Søren Rasmussen lavede hans holdkammerat Jacob Lassen hele otte mål og blev kåret som kampens BSV-spiller.

Med dagens sejr får Bjerringbro-Silkeborg nu andenpladsen for sig selv, mens Skjern, der dog har spillet en kamp mindre end BSV, indtager tredjepladsen.