Stjerneryttere og OL-sølvvinder til gadeløb i Kjellerup

Fredag stiger flere at Danmarks allerdygtigste cykelryttere på jernhesten, når der er Designa Grandprix 2016 gadeløb i Kjellerup.

Hele landets cykelelite er samlet, når der fredag er gadeløb i Kjellerup. Og nogle af de allerstørste stjerner er lokale.
Både Chris Anker Sørensen fra Hammel, Tour de France-rytter Lars Bak fra Silkeborg og OL-sølvvinder Jakob Fuglsang fra Silkeborg er klar, når løbet bliver sat i gang. Og sidstnævnte er glad for at være tilbage på dansk, lokal grund.

- Det er fedt at være hjemme i Silkeborg og at køre løb i Kjellerup, hvor jeg kommer ud og ser en masse folk, som jeg formentlig kender, og køre imod de andre danske ryttere, som jeg kender, siger Jakob Fuglsang til Midtjyllands Avis.

Stjernerne vælger Kjellerup
Det er Fuglsangs eneste optræden i Danmark denne sæson.
Også Lars Bak har valgt løbet i Kjellerup som sit eneste løb på dansk grund. Og Silkeborg-rytteren er klar til at forsvare sin sejr fra gadeløbet sidste år.

- Det er mit eneste løb i Danmark i år, og det er sejt af arrangørerne i Kjellerup, at de har kunnet samle så stærkt et felt. Jeg har kun kørt et enkelt løb siden Tour de France. Det var London Ride, og vi havde hold ude til tre løb lige efter Tour’en, og derfor kom vi ikke til Post Danmark Rundt i år. Der har heller ikke været så mange gadeløb i Danmark i år. Hverken i Hadsten eller Aalborg, siger Lars Bak, der glæder sig til at køre på sin gamle hjemmebane for en enkelt aften, siger Lars Bak.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.