Stadig intet spor efter 25-årig mand

Dykkere leder i dag igen efter en 25-årig mand, der fredag aften faldt ud af en kano, da han var på fisketur med en kammerat.

Politi og redningsmandskab har i dag genoptaget eftersøgningen af en 25-årig mand fra Silkeborg-området, der fredag aften pludselig faldt ud af en kano under en fisketur på Brassø. Mandens kammerat hoppede straks i vandet og forsøgte at finde den 25-årige, men han var forsvundet i den store Brassø.

Politi, redningsmandskab og dykkere er i dag i gang med at afsøge sivområder i søen og har ety håb om, at den 25-årige kan befinde sig et sted i de svært fremkommelige områder. I løbet af dagen kan det komme på tale at indføre restriktioner for turbådenes sejlads på søen, da bådenes færden hvirvler bunden op og vanskeliggør dykkernes arbejde. Indtil videre henstiller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Gert Høeg, til, at turbådene passerer de områder, hvor der søges efter den 25-årige, med lav fart.

- Vi har alle sammen stadig et spinkelt håb om at finde den 25-årige i live. Derfor fortsætter vi naturligvis eftersøgningen i dag og håber det bedste, siger vagtchef Gert Høeg.