Sprælske GOG-talenter løber fra BSV i målfest

Der blev lavet 70 mål, da GOG tog imod Bjerringbro-Silkeborg og vandt sin femte ligasejr på stribe.

Efter en sløj sæsonstart har GOG for alvor fundet topformen i herrernes håndboldliga.

At træner Jakob Larsen har et mandskab, man skal regne med, beviste sydfynboerne på ny, da de fik skovlen under danmarksmestrene fra Bjerringbro-Silkeborg med 37-33.

En forrygende håndboldkamp fandt først sin afgørelse i slutfasen, hvor GOG satte de afgørende stød ind, og målmand Mathias Mosel diskede op med vitale redninger.

Redninger var ellers en mangelvare i begge ender i en hæsblæsende forestilling, hvor målene haglede ind.

70 mål på 60 minutter vidner om to gode offensiver, men også om, at forsvarsspillerne havde det svært.

Det skadesramte GOG-mandskab mønstrede på ny en række unge spillere, der med stor energi tog kampen op mod de langt mere garvede mestre.

Frederik Clausen og Frederik Krabbe spillede med dynamik i bagkæden, og landsholdsaktuelle Niclas Kirkeløkke var især efter pausen en af kampens absolutte profiler.

Efter BSV-føring på 19-18 ved pausen skruede GOG tempoet i vejret i anden halvleg, og en overgang så sydfynboerne ud til at løbe gæsterne helt over ende.

Træner Peter Bredsdorff-Larsen tog timeout for at indgyde BSV mod, da holdet efter 42 minutter var bagud med 24-28.

- Vi skal nok komme tilbage, sagde han til sine spillere.

Og i hvert fald kortvarigt havde peptalken effekt, for få minutter efter havde BSV igen kontakt ved stillingen 27-28.

Men GOG'erne fik samlet sig, og i slutminutterne øgede hjemmeholdet igen, og så kunne Gudme Hallen juble over en flot sejr.

GOG har nu vundet fem kampe i rap, mens BSV led sit første nederlag efter en tilsvarende stime.

I onsdagens anden tidlige aftenkamp vandt Århus Håndbold på hjemmebane med 29-27 over Mors-Thy.