Silkeborgs håndboldkvinder åbner med sejr

Silkeborg-Voel vandt hjemme over Randers HK, da der var premiere i kvindernes bedste håndboldrække.

Spillerne fra Silkeborg-Voel kunne juble efter en sejr i sæsonåbneren.

Fredag blev kvindernes bedste håndboldliga skudt i gang, da Silkeborg-Voel i sæsonåbneren hjemme tog imod Randers HK i HTH GO Ligaen.

Opgøret var en tæt affære, men i slutningen af anden halvleg tog hjemmeholdet fra og vandt i premieren 26-23.

Pausestillingen lød på 15-13 til hjemmeholdet, men Clara Monti Danielsson og Mari Kristine Søbstad sørgede med en scoring hver for at udligne til 15-15 efter pausen.

Herefter fulgtes holdene ad til 19-19, og Frederikke Gulmark udlignede for gæsterne til 20-20 med godt et kvarter igen.

Silkeborg-Voel øgede til 24-21, og med tre minutter igen af opgøret var hjemmeholdet foran 25-22.

Begge hold scorede en enkelt gang mere i opgøret til slutresultatet.

Sofie Bæk Andersen blev Silkeborg-Voels topscorer med syv mål, mens Maria Fisker med seks scoringer blev topscorer for Randers HK.