Silkeborg-Voel slår NFH efter flot comeback

Nykøbing Falster Håndbold var foran med fem ved pausen, men endte med at tabe til Silkeborg-Voel.

Silkeborg-Voel gjorde et flot comeback i aftenens kamp mod Nykøbing Falster Håndbold.

Det så ud til at ende med en komfortabel sejr til Nykøbing Falster Håndbold (NFH), da holdet hjemme mandag mødte Silkeborg-Voel i HTH Ligaen.

Ved pausen var NFH foran med fem mål efter en første halvleg i kontrol, men efter turen i omklædningsrummet tog gæsterne fat, og Silkeborg-Voel endte med at tage sejren og de to point ved at vinde 26-25.

Dermed blev NFH sløje sæsonstart forlænget. Kristina Kristiansen og co. er efter syv kampe noteret for fire point.

Silkeborg-Voel byder sig med sejren til i toppen af tabellen. Holdet har ti point på femtepladsen og er à point med Odense og Viborg på tredje- og fjerdepladsen.

Fem midtjyske scoringer i træk

Midtjyderne indledte deres comeback fra anden halvlegs start. Efter en flyvende start lykkedes det med fem scoringer i træk at udligne til 16-16, og så var kampen pludselig helt åben efter en mere ensidig første halvleg.

Herefter fulgtes de to hold ad. Ved stillingen 25-23 til NFH så det ud til, at hjemmeholdet havde fundet melodien, da det gjaldt, men Silkeborg-Voel var ikke færdige og fik kæmpet sig tilbage på 25-25 med fem minutter tilbage.

Så gik målscoringen i stå, og det lignede en pointdeling. Men med 18 sekunder tilbage sørgede Rikke Iversen for sejren, da hun sendte Silkeborg-Voel i front med kampens sidste scoring.