Silkeborg-Voel opruster klubben

Bagspilleren Jette Hansen og højrefløjen Louise Lyksborg skifter til Silkeborg-Voel på toårige kontrakter.

Oprustningen i håndboldklubben Silkeborg-Voel forud for næste sæson er i fuld gang.
    
Tirsdag meddeler klubben, at den har indgået kontrakt med bagspilleren Jette Hansen og højrefløjen Louise Lyksborg, som begge starter i klubben efter sommerferien. Begge spillere har optrådt på det danske A-landshold, og cheftræner Jakob Andreasen ser frem til at få forstærkning.
    
- Det er spillere, der kan gå ind og gøre en forskel fra første dag. De kommer med en masse kvalitet og rutine, og så er de to team players, der passer perfekt ind på holdet både på og udenfor banen.
    
- Jeg er sikker på, at vi vil se et løft for alle spillere i hele truppen til træning og kamp. De forstærker vores kultur, og jeg er glad for, at vi kan tiltrække spillere fra øverste hylde, siger Jakob Andreasen i en pressemeddelelse.
    
For Jette Hansen er der tale om et comeback i klubben, som hun tidligere har repræsenteret i to omgange - senest i sæsonen 2014-15, hvor hun blev ligatopscorer. Helt den samme succes har hun dog ikke haft i den igangværende sæson hos Team Tvis Holstebro.
    
Louise Lyksborg siger farvel til Viborg, hvor hun har spillet i fire sæsoner. Fløjspilleren har i en årrække været i periferien til landsholdet og er blandt de 28 spillere, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget til bruttotruppen til OL-kvalifikationen senere på måneden.
    
Både Hansen og Lyksborg har underskrevet en kontrakt gældende for to år.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.